Arkitektur

Inrett med smak!
Det är en härlig känsla att bo där ingen tidigare bott. Det finns inga repor i parketten, inga borrhål i väggarna, allt är smakfullt inrett med omsorgsfullt utvalda kvalitetsvaror. Och du har varit med och satt prägeln på hur ditt hem ska se ut redan från början. Våra inredningsarkitekter har tagit fram olika stilar på inredningen som ska underlätta för dig, som flyttar in i din nya bostad, att hitta rätt utifrån din egen personliga stil. Inredningen är genomtänkt och utgår ifrån material av god kvalitet med en färgsättning som harmonierar genom hela bostaden.

Bostadsprojekt utgör en stor del av Swecos arkitektverksamhet. Sweco har stor erfarenhet av att rita bostäder och ambitionen är att ständigt förbättra våra kunskaper och göra bättre och vackrare bostäder. Hur vi ritar och planerar våra bostadsmiljöer har stor påverkan på samhället och dess invånare, både nu och i framtiden. Bostäderna utgör en väsentlig del av scenografin för människors liv, både i form av den byggda miljö de utgör och genom de enskilda bostädernas utformning och funktioner.

Arkitektens Tankar
Kvarteret Nissöga ligger i kuperad terräng. Husens fasader i två kulörer skapar en dynamisk kontrast mot den omgivande grönskan. Den röda kulören blir ett signum för de fyra husen på kullen. Lägenheterna har kök och vardagsrum i öppet förhållande för att ge mer rymd åt de ljusa lägenheterna. Balkongerna och terrasserna som nås från vardagsrummen är stora med god möblerbarhet och fina utblickar över området. I de stora lägenheterna finns även en fransk balkong i föräldrasovrummet.

”Arkitekt Ulla Kolb, SWECO FFNS Arkitekter AB”

Inredningsarkitektur
Swecos inredningsarkitekter har en viktig roll när det gäller att form- och färgsätta inomhusmiljön. Vi genomför projekt som inkluderar arkitektur och komplett interiördesign såväl som leveranser av inredning och utrustning. Vi utvecklar och designar även egna produkter för butiker, banker, hotell, bibliotek och kontor.

Smaken varierar – Det vet vi!

”Vi erbjuder inredning med olika karaktärer eftersom alla människor är unika. Du väljer en egen stil när du flyttar in i ditt nya boende. Din stil innehåller allt från kakel, klinker och tapeter till bänkskivor och köksluckor. Alla färger passar ihop vilket skapar harmoni i ditt hem. På så sätt får du också en enhetlig och bra grund att stå på när du ska börja inreda.

Liselott Lövström, inredningsarkitekt”

Läs mer om företaget SWECO AB

Sweco logga